Kabar Viviennek február 6-án lesz az Alexandra Pódiumban felolvasó estje, ha ráértek, érdemes elmenni. Vivienről a legelső élményem 2003 dec 10-én volt, amikor hazalátogattam karácsonyra, és találkoztunk. Vivien költő, író, festő. Első este, a gép leszállása után fél órával már az éppen akkor megjelent verseskötetéből olvasott fel nekem, valamint a másodikból, amely éppen akkor készült el.

Teljesen elragadott az az önálló gondolkozás, ami belőle áradt. Azóta már a harmadik kötete is megjelent, a
"Sors-ok" valamint egy általa írt és festett TAROT kártya is. Sokat beszélgettünk, múltról, jelenről, jövőről, és rengeteg mindent mutatott meg a városból és az emberekből, ami nekem akkor annyira új volt.

Azelőtt ugyanis 1997-ben voltam utoljára Magyaroszágon, de csak pár napra, két munka között. Vivien által mindent új perspektívában láttam, az ő szemén keresztül. Szerintem, ha újat akarunk tanulni, nagyon fontos a fiatalok szemszögéből figyelni dolgokat. Azóta is sokszor dolgoztunk együtt és a jövőben is így tervezem. Persze sikerült lencsevégre kapnom a művésznőt.


Többek között a "Kígyóbőrben" kötet címlapját csináltam róla (ami egyébként az apám nevével jelent meg, de végül is a családban marad). A
honlapján még több képet lehet látni róla.