A minap olvastam egy érdekes dolgot: magyar címlaplányok berzenkedtek, hogy gorombák hozzájuk az emberek.

Igazán nem akarok senkit sem megbántani, de mi a fenét várnak?!

A helyi bulvársajtó mindenkiből sztárt csinál, még az olyanokból is, akikből nem kéne. Akt modellek, erotikus modellek lesznek, ami azzal a stigmával jár, hogy a lány kurva, hiszen annak, aki idegenek előtt levetkőzik, nyilvánvalóan kurvának kell lennie. Persze ez hülyeség, és nem igaz, de a közönség prűd, és legtöbbször ráadásnak még "savanyú a szőlő" is.

És persze megvan annak is a veszélye hogy a képek nem tűnnek el, és pont a legrosszabb pillanatban kerülnek elő. Na, de vissza a cimlaplányok nyomorához.

Modellkedés az egy munka, komolyan véve pedig nagyon nehéz munka, de attól még nem lesznek szakértők más dolgokban. Fontos, hogy a modellek ne nyilatkozzanak úton-útfélen, mert egy ilyen nyilvános megjelenés sokkal többet mutat az emberből, mint egy pucér fenék. Az erotikus modellkedés egy kicsit más, mint a divat, amelyben valóban mesterségesen csinálnak szupermodelleket a lányokból. Hirtelen Nina Blanchard jut az eszembe, aki fontosnak akart látszani és pokollá tette egy csomó embernek az életét. Semmi sem rosszabb, mint felnőtt, sikeres emberek vitatkoznak egy magát szupernek képzelő gyermekkel.

A szépség az genetika, papa, mama ajándéka a gyereknek, nem jogosít fel semmire.

Itthon azonban valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag csak azért, mert valakinek a feneke feltűnik egy valóságshow-ban rögtön olyan állást kap egy kereskedelmi TV csatornán, ahol egyébként nem kellene lennie.

Aztán jönnek még a sztárallűrök, és aztán csodálkozik mindenki, hogy ezek a műsorok miért ennyire silányak, a nézők meg miért gorombák ezekhez a lányokhoz.

Az USA-ban csak azért, mert benne voltál valamelyik a Playboy-ban, attól még nem leszel sztár, legfeljebb egy ideig meghívnak a jobb partykra. Ennyi. És főleg nem kérdezik meg tőled, hogy gondolkodtál-e már azon, hogy pornót csinálj. (Kivéve Terri Weigel-t)

Természetesen lehet a munkát ugródeszkának használni, sőt néhányan ki is aknázzák a lehetőséget, például színészi pályához, de ahhoz tehetség is kell, és Pam Anderson nem mérce.

Asia Carrera, aki egy pornó sztár 170 feletti IQ-val, MIT végzettséggel, hobbiból szoftvereket készít, és élmény vele beszélgetni, nem tűnik fel a TV-ben. Nem is emlékszem, hogy valaha is láttam volna, kivéve persze a Hustler csatornát.

Mindennek megvan a maga helye az életben, ha kilépünk a keretekből, akkor először is nagyon jó okra van szükségünk, azután pedig vállalni kell a felelősseget érte.