A tuti fürdőruha nagy seggre

Ha nagy fenékkel vagyunk megáldva, egy magasabb szabású fürdőruha csodát tehet az alakunkkal, de azért ne essünk túlzásba. A bikini vagy az egyrészes fürdőruha alsórészének kivágása nem végződhet a csípőcsont felett. Egyrészt nem divat, másrészt nem előnyös. Éppígy felejtsük el a sort fazonú bikini alsókat, mert vastagítják a combot és nagyítják a feneket. Előnyös lehet, ha a felsőrész színesebb, mert automatikusan a fürdőruhánk feltűnőbb része vonzza a tekintetet, mint itt a baloldalon például.

Ha túl magasnak születtünk, akkor mindenképp olyan egyrészest válasszunk, aminek a mell alatti része ki van dolgozva, esetleg a deréknál van egy, a fürdőruha többi részétől elütő minta. Ez optikailag megtöri az alakot, és így nem tűnünk olyan óriásnak.




A széles pántú bikinifelső elvonhatja a figyelmet a nagy hasunkról. Ha egyrészest választunk, ne legyen minta a has magasságában, mert az csak feleslegesen vonzza a tekintetet. 

Ha túl nagy a mellünk, kerüljük a kis háromszögből álló leheletnyi bikinifelsőket. Egyrészt bármikor kibuggyanhatunk belőlük, másrészt csak még csöcsösebbnek tűnünk bennük. Nincs mese, muszáj a szépen kidolgozott, kosaras verziót választanunk, ha bikini, ha egyrészes.

Kis mellűeknek
szintén a dróttal erősített bikini felső ajánlott, itt viszont nem árt, ha játszunk a színekkel. A pöttyös vagy nagy színes mintás felsők nagyobb mellett láttatnak.(Lásd kép).

Oszd meg másokkal is!
Mustra