Leárazás körkép: A Jeans Club rejtélye

A Jeans Clubot sohasem értettem, tele van vele minden bevásárlóközpont, ráadásul az üzletet hatalmas mérete is népszerűségről árulkodik, ennek ellenére én akárhányszor benéztem, csak csíkos, Philip Russel feliratú pólók tömegét meg néhány furcsa szabású kockás inget találtam. Ennek ellenére nem egyszer fordult már velem elő, hogy amikor megdícsértem valakinek a kabátját, közölte, hogy a Jeans Clubban vette, sőt, sokan esküsznek rá, hogy itt lehet a legjobb, és legolcsóbb bőrkabátokat kapni. Ráadásul általában még a katalógusuk is tök jól néz ki. Most ismét benéztem, hogy megnézzem, mit változott pár év alatt az árukészlet, és megéri-e bármibe beruházni így a leárazáson.
 


Sokkal okosabb mondjuk nem lettem, a PR feliratú pólók most is hegyekben állnak, rövid ujjú, ujjatlan meg spagettipántos, 1999-ért adják őket (leértékelve), és meg kell hagyni, színválaszték bőven van. A ruhák nagy része nekem semmilyen szinten nem tetszett – mint például a borzasztóan fordros farmerruha 5999 Ft-ért – sem a feliratokat, sem ezt a hippi stílust nem értem, de megpróbáltam inkább arra koncentrálni, mi az, amit érdemes lehet megvenni. Nos, egész csinos kis ingek vannak, színesek, mintásak, nagy színes karikákkal, akire rájön mellben, már 2500 – 4000 Ft-ért hozzájuthat. Szintén jól néznek ki  az egyszínű, derékban megkötős, oldalzsebes vászonnadrágok, 3999-ért még meg is éri, ugyanennyiért vannak lennadrágok is, - hozzájuk illő zakókkal – pasztellszínekbe, ezekbe azonban már bezavar az a Jeans Clubban fellelhető általános probléma, hogy majdnem minden ruhán van valami csicsa.

Legtöbbször sajnos a farmereken is, pedig farmert igazán megéri most venni, akinek van ideje meg türelme, hogy kiválogassa a hatalmas készletből a gyöngyökkel díszített, és a kellemetlen, vastag anyagú, borzasztóan magas szabású darabokat, azt kellemes meglepetés érheti. A maradék ugyanis kifejezetten puha anyagokból összevart, egyszerű szabású, vonzó farmernadrág, alapdarabnak a legtökéletesebb, mindegyik 6999-ért. Ugyanígy vannak csinos, térdig érő farmernadrágok, és farmerzakók is.

Megnéztem a bőrkabát kínálatot is, nőkek csak három modell van, egy fekete hasított bőr zakó, egy hosszabb fazonú fehér bőrkabát, és egy fehér bőrzzakó, utóbbi nagyon vonzónak tűnt, 18 999 Ft-ot kérnek érte. Férfiaknak több kabát is van. Ami szerintem mindennél borzasztóbb, az a cipő felhozatal, szalmacipő, szalmapapucs és gyöngyös szandál minden mennyiségben, találtam viszont egy csinos bőrszandált 4999-ért, és egy még csinosabb, teljesen egyszerrű, magas sarkú barna bőrszandált 8999-ért. Hát ennyi.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek