Boltteszt: pamut fehérneműért a Tezenisbe


Nyáron nyitott meg Magyarországon a Calzedoniát és az Intimissit tulajdonló olasz cégcsoport harmadik lánca, a Tezenis első boltja. A Mammut 2-ben található üzlet az alapfehérneműk terepe. Aki például sima – vagyis merevítő és szivacs nélküli -, pamut melltartóra vágyik, mindenképpen nézzen be. Az Intimissihez képest sokkal visszafogottabb/unalmasabb, ám mindenképpen sokkal olcsóbb fehérneműk női célcsoportja 30-40 év között lehet, de árusítanak férfi- és gyerekfehérneműket is, valamint otthoni ruhákat is. Szakértőnk, fehérnemű-függő Judit így számol be a Mammut-beli Tenezis élményéről:

"Első blikkre nem olyan hívogató a bolt, mint a csipkés-kombinés kirakatú hasonló műfajú társak, de hát új fehérnemű bolt, és abba pedig be kell mennie egy épp szomorkodó nőnek. Kezdeti visszafogott lelkesedésem az egyszerű, puha, többféle színben kapható otthoni tréningnadrágok oldják, majd egyre nagyobb érdeklődéssel szemlélem a kiaggatott melltartókat és bugyikat. Nem a women’s secret trendi édi-bédi, de nem is az intimissimi selymes-csipkés nőies, vagy az etam ’francia vamp vagyok’ vonala, hanem inkább az olaszos casual-nőies stílust célozták be. Van olyan fehér alap-melltartójuk, amit épp a mosógépem szétszedett, van vidám virágos kombinéjuk, amit régóta keresek, van egyszerű pamut, – és lágyan csipkézett bugyijuk, alap topok három-négyféle fazonban. A próbafülkébe hat-hét darabbal vonulok, majd hosszas tanakodás és pénztárca-nézegetés után négy egységnyi fehérneműt (otthoni naci, kombiné, bugyi, melltartó) fizetek a kasszában, és örülök, hogy 7-8000 forintból kijött. A boltból kifele megállapítom: rám is igaz, hogy sokkal jobb kedvem lesz a fehérnemű-soppingolástól."

Összegzés: színek és árak szempontjából mindenképpen vonzó, pamuttéren zseniális, de azért találni benne minőségében nem 100 százalékosan meggyőző ruhadarabot is.

Árak:
  • Alap pamut topok: 1290-1490.-
  • Pamut melltartók: 1990-2490.-
  • Pamut bugyi 990.-
  • Virágos kombiné: 3290.-
  • Otthoni pamut naci: 2490.-
  • Zöld bugyi: 1290.-

  • Oszd meg másokkal is!
    Mustra