Itt a Louis Vuitton vicctáska


Nem (csak) azért vicctáska, mert annyira ronda, hogy már vicces (ami egyébként a Louis Vuitton-termékekkel kapcsolatban viszonylag gyakran eszembe jut), hanem konkrétan. Viccek vannak ráírva, méghozzá rendkívül szar viccek. A Bagsnob bloggere szerint az LV-rajongók azt állítják majd, direkt azért vették meg a táskát, mert szarok rajta a viccek. Például ilyenek: "Minden alkalommal, amikor találkozom egy nővel, aki úgy főz mint anyám…Úgy néz ki, mint apám" (Every time I meet a woman who can cook like my Mother....She looks like my Father). Vagy: "A feleségem elment egy szépségszalonba és iszappakolást kapott. Két napra gyönyörű lett." (My wife went to the beauty shop and got a mud pack. For two days she looked beautiful.)

A humoros sorok amúgy egy hatvanas évekbeli hegedűs-komikus, Henny Youngman híresen nem túl vicces viccei. A leghíresebb például ez: "Take my wife – please." (Vidd a feleségem – kérlek.) A pitonmintás táska az év végétől kapható, egyelőre nem lehet tudni, mennyiért.

Akinek viszont tetszik a táskán/pénztárcán/iPod-tokon hordott humoros aforizma-műfaja, látogasson el erre a szájtra, amit olvasónk, Bagaela ajánlott. Ezen láthatóak azok a termékek, amelyek tulajdonosaikhoz beszélnek, a rájuk nyomtatott szövegen keresztül. A neszesszernek így lelke lesz, nőknek szánt változatán például azt olvashatjuk, mennyire nem szeretne férfiaknak szánt neszesszer lenni, a pénztárca pedig azt fejtegeti, nincs fontosabb dolog, mint a pénz. (LV-táska kép: Style.com)


Oszd meg másokkal is!
Mustra