Ugye Önnek is van őrült, szexi, spanyol cucca?

Megmondjuk a mienket, Önök is az önökét, így igazságos, nem?

Spanyol divatmárkákról van szó, akiket szeretünk. Azon belül az egyébként a maguk kategóriájában szintén kifogástalan Zaránál és a Mangónál exkluzívabbakra gondoltunk, de azért a Balenciagánál elérhetőbbekre. Következzen a mi három kedvenc spanyol márkánk!

1. Ha cipő, akkor természetesen Camper, egyenesen Majorcáról. Olvasóink körében a cég ugyan nem aratott egyöntetű sikert, de mi kitartunk töretlen lelkesedéssel. Meglepő, játékos színösszeállítások; az olasz-francia vonal által diktált eleganciára még csak nem is emlékeztető kellem és báj; frissesség, kényelem, fantázia. Camper nőknek, Camper férfiaknak, Camper télen és Camper tavasszal, valamint nyáron és ősszel is! A takarékbélyegeink beváltásakor mindig veszünk egy párat.

2. A képen látható reklám, amint az valószínűleg egyértelmű, a Desigual cég erősségeit hivatott vizuálisan megjeleníteni. Mi azért most verbálisan is megjelenítjük őket: meglepő, játékos színösszeállítások; az olasz-francia vonal által diktált... Szóval a Desigual gyakorlatilag ugyanaz, mint a Camper, csak ruhában. Valamennyi darab olyan különleges és összetett, hogy egymással szinte nem is hordhatók: egy Desigual felső pl. csak egy sima, egyszínű, szinte csak aláfestésnek számító szoknyával/nadrággal kombinálva érvényesül igazán. Amint arról a website böngészésével is meg lehet győződni, a 100%-ig Desigual összeállítások már-már komikusnak ható tarkabarkaságot eredményeznek.

3. A Desigual nagytestvére, vagy ha úgy tetszik, konkurense a barcelonai divatvilágban a Custo. A két cég stílusa között a különbség szinte elhanyagolható, ráadásul igen gyakran együtt is árusítják őket, ezért felmerül a gyanú, hogy nincs-e valami mélyebb összefonódás a háttérben. A Custo mindenesetre nagyobb nemzetközi elismertségnek örvend, mint a Desigual, valamivel drágább is (nem mintha akár a Camper, akár a Desigual olcsó lenne), viszont egy leheletnyivel kevésbé őrült, és van benne egy csepp a Prada minimál-eleganciájából.

Kezdhetjük az importot nagy tételben?

Oszd meg másokkal is!
Mustra