Nem tetszik, amit kapott? Küldje be!

Biztos ön is kapott valami teljességgel hasznavehetetlent, valami gyomorforgatóan giccseset, valami nemjópofa jópofaságot idén is, vagy valami olyasmit, ami nyílt támadás a jóízlés ellen. Jó hírünk van: megszerveztük, hogyan tud elégtételt venni azokon, akik idióta vagy fantáziátlan ajándékokkal molesztálják önt. Küldje be nekünk, amitől az arcára fagyott a mosoly a fa alatt, és mi közzétesszük 2007 legborzalmasabb ajándékait itt a Velvet hasábjain, olvasóink által beküldött darabokból összeállítva.

A legkényelmesebb megoldás, ha csinál egy-két jó fényképet a hervasztó tárgyról, és azt emailen beküldi nekünk rövid (vagy hosszú) leírással kiegészítve. Blogunk címe tejbenvajban@mail.velvet.hu. Akinek nincs digitális fényképezőgépe és mindenképpen meg szeretne fizikailag is szabadulni a nem kívánt ajándéktól, az akár hagyományos postával is megküldheti nekünk szerkesztőségünk címére. A kellemetlen meglepetéseket az év végéig várjuk.

Kínos céges ajándékoktól kezdve az anyós által kötött sálig mindent átveszünk! Csak azt tartsa meg, aminek tényleg örült - a többit tegye közkinccsé!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek