Ez a táska nagyon vörös és nagyon nagy

A Dooney & Bourke táska- és kiegészítőgyáros cég valamint a Hősökben szereplő Hayden Panettiere "kollaborációjából" készült a fenti, cseppet sem visszafogott hónaljalávaló. Az amerikai székhelyű tervezők kötik az ebet a karóhoz, hogy ők bizony csak megvalósították Hayden elképzeléseit, tehát a sorozatszínésznő személyében Rihanna, Fergie, Natalie Portman, Madonna, Kate Moss és már számon sem tudjuk tartani, hogy ki után új celeb-designert avathatunk.

Tudjuk mi, hogy Amerikában minden nagyobb, de hogy a táskák is, és hogy ennyivel...?! Nyilvánvaló, hogy Hayden Panettiere, az őt naggyá tévő sorozat tematikáját nem feledve a retikült is szuperhősökhöz méretezte.

Ha pont ez a darab kevésbé is tetszik, a Dooney & Bourke-nél azért mindenképpen érdemes körülnézni táskaőrülteknek, hiszen a legkülönböző kiegészítőket kínálják a 100 dollár alatt kezdődő apróságoktól egészen a luxustermékekig.

A "hírességek" által "tervezett" termékeknek persze ők is megkérik az árát. A Hayden Panettiere táska kapható is a Dooney & Bourke webshopjában, az ára azonban 500 dollár, azaz több, mint 90 ezer forint. Hiába, nagy a név, nagy a táska, nagy az ár is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek