Ezekért a boltokért őrülnek meg a londoniak: Argos

A londoni Argos olcsó, csakúgy, mint a korábban bemutatott Primark, és az Argosban mindent lehet kapni a gyémántgyűrűtől az ütvefúróig. Szürreális jelenség az üzlet, én például rettenetesen meglepődtem, amikor bementem, ugyanis nincsen benne semmi. Konkrétan semmi.
Egy nagy üres tér, pénztárakkal és vaskos prospektusokkal tele.



Az Argos katalógusbolt 1973 óta népszerű Angliában és Írországban. Évente kétszer adnak ki új, ingyenes katalógust, bárki hazaviheti, akinek elég erős a bicepsze.

Úgy kell az Argosban vásárolni, hogy kinézi az ember a prospektusból a felfújhatós vendégágyat, amire el akarja szállásolni látogatóit, aztán a cikkszám alapján ellenőrzi a boltban elhelyezett számítógépen, hogy van-e készleten belőle. Ha van, akkor felírja az erre rendszeresített cetlire a darabszámot és a cikkszámot, majd a cetlivel beáll a sorba és fizet. Miután fizetett, átáll egy másik sorba és ott a kezébe nyomják a vendégágyat/digitális kamerát/guminőt/hűtőszekrényt – na jó, utóbbit lehet, hogy nem nyomják a kezébe, mert akkor komoly eséllyel palacsinta válna belőle.



Leginkább tartós fogyasztási cikkekért járnak ide a vásárlók, de a vécékefe, a kertibútor és a nem túl csinos ruházati készlet is jelentős.
Oszd meg másokkal is!
Mustra