Nem fétis, hanem trend a férfiaknak való nejlonharisnya

Feltételezzük, hogy olvasóink zömének figyelmét elkerülte Apuka2 időn túli kommentje a nadráglopós Gap-reklám posztja alatt, és ez az oka, hogy nem érkezett aztán egy válasz sem férfiharisnya-témában. A mi szemünk azonban mindent lát (a hozzászólásokat legalábbis), és mi bizony a terjedelmes komment nyomán azonnal kedvet kaptunk ahhoz, hogy feltérképezzük, mi is a helyzet a nejlonba bújtatott altestű pasikkal. A férfi alsóruházat jövőjének megdöbbentő képe tárulhat az ön szeme elé, ha a hajtás mögé néz!

"1998-óta gyártanak nekünk férfiaknak is vékony micro és nylon harisnyanadrágokat, amit minden férfitársamnak csak ajánlani tudok, nagyon kellemes praktikus és maximális komfortérzetet biztosító ruhadarab" - írja Apuka2, aki leszögezi, hogy kétgyermekes és boldog házasságban él, nehogy bárki rosszra gondoljon. "Én rendszeres viselője vagyok még térdnadrágos változatban is. A farmer alá kimondottan sokkal praktikusabb egy vékony nylon. Több éves tapasztalattal a hátam mögött állíthatom."

A férfiharisnya előnyei közé ezeket sorolja a korral haladó olvasónk: "Egészséges, mert a harisnyák kompressziós hatásának köszönhetően elkerülhető, ill. kezelhető az érrendszeri betegségek kialakulása. Masszírozó-hatásának köszönhetően serkenti a vér keringését és így revitalizálja a lábat, nem szorítja el bokánál a vérkeringést a zoknival szemben. Praktikus, mert akár lehet három az egyben is, zokni, alsónadrág és meleg alsó. Annyira melegít, amennyire szükséges, nem nedvszívó és nem izzaszt le, ha helyiségben tartózkodunk. Kis helyen elfér, nem veszik el mindig a párja, és ami még nagyon jó, hogy a lábbelik is sokkal kényelmesebbek csak harisnyával viselve. Valamint a térdnadrágunkat is lehet viselni szinte egész évben."

Az Apuka2 által megadott linkeket követve kiderült, hogy terjedelmes háttéranyag található már az interneten a témában, sőt, itthon is lehet már férfiharisnyát beszerezni, ebben a netshopban például 1490 Ft-ért, igaz, ők nem mindennapos viseletnek, hanem horgászáshoz, síeléshez, kerékpározáshoz ajánlják. Ez utóbbi talán még meglepőbb lehet egyébként azoknak, akik izzadásra hajlamosabbak, és különösen sportoláshoz tartják elképzelhetetlennek, hogy pamuton kívül bármi is érintse a bőrüket, ezáltal garantált verejtékfürdőt okozva.

Kétségtelen, hogy a nejlonharisnya még a hölgyek körében sem aratott osztatlan elismerést, Claire Fisher a Sírhant művekben például fergeteges áriát szentel eme ruhadarab iránt érzett gyűlöletének ("it can't be right when they feel so tight", azaz kb. "ami ennyire szorít, azzal valami nincs rendben"). Vajon ennek ellenére tényleg meg fognak szaporodni a nejlonharisnya hímnemű kedvelői? (Fotók: e-mancipate.net)

Oszd meg másokkal is!
Mustra