Így öltöznek a melegek Jim Carrey szerint

Jim Carrey nem éppen a halovány árnyalatokkal való diszkrét jellemábrázolásokról híres, és legújabb filmjében, úgy néz ki, a jelmeztervező sem bízta a véletlenre, hogy a nézők megértik-e majd, amit a sokfogú komédiás által megformált Steven Jay Russell szexualitásáról el szeretne mondani. Az "I Love You Phillip Morris" című film egy valós személy életéről fog szólni, akinek melegségén kívül olyan érdekes tulajdonságai vannak, mint pl. hogy Houdinit megszégyenítő ügyességgel szökött meg börtönökből számos alkalommal, többszörös csaló, 169-es IQ-val rendelkezik, és fogva tartása alatt románcba kezdett egyik rabtársával. A filmben egyébként Ewan McGregor is szerepel majd. De akkor most nézzük meg, hogy a forgatáson dolgozó remek stylist szerint miről lehet felismerni a melegeket.

1. Barnaság, nyilvánvalóan mesterséges úton. Mi a fenti kép alapján önbarnító krémre tippelünk, de lehet, hogy a szolárium alkalmasabb ennek a bőrszínnek az elérésére.

2. Szűk, testre feszülő póló nélkül egy meleg sem lép ki az utcára. A Carrey-vel összekapaszkodva andalgó fiatalember következésképpen nem is lehet meleg.

3. A szűk pólóval egyszerre igen ritka, hogy sikerül a kigombolt és feltétlenül szőrtelen mellkast is megvillantani, de ezzel a rafinált pólóval ezt a pontot is sikerült kipipálnia a Carrey-t öltöztető jelmeztervezőnek. A Carrey-vel összekapaszkodva andalgó fiatalember inge is ki van gombolva azonban, ezért lehet, hogy mégis meleg ő is. Nyilván ezt a figurát kicsit rejtélyesebbre próbálták venni.

4. Fehér nadrág! Ehhez nincs is mit hozzáfűzni, a melegséggel köztudomásúlag együtt jár, hogy az illető szín hypóban főzi ki valamennyi farmerjét.

5. Teljes és tökéletes szőrtelenség - amikor Carrey-t választották ki a szerepre, nyilván az egyik fő érv mellette a testszőrzet hiánya volt. Vajon például Jude Law színésztehetsége lehetővé tenné-e számára, hogy szőrös létére eljátsszon egy meleg figurát? Kizártnak tartjuk.

6. És akinek a fenti 5 pont nem volt elég, hogy fogja az üzenetet, annak ott az utolsó mankó: Carrey összekapaszkodva andalog egy fiatalemberrel. Következésképp: Carrey meleg! Reméljük, most már senki nem fogja félreérteni a filmet.

Kedves olvasó: az ön tapasztalatai szerint tényleg így öltöznek a melegek? Feltételezné-e valaha is bárkiről, akinek nem szűk a pólója, nincs kinn a mellkasa és nem fehér a nadrágja, hogy a saját neméhez vonzódik? Valóban ez a homo-stílus?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek