Most érdemes gothnak lenni Londonban

Elképesztő goth-ruha leárazásra leltünk a londoni Camden Town híres-hírhedt főutcáján. Nagyszerű lehetőség! Szinte minden fémbetétes bakancs és vérmintákkal díszített, hollófekete felöltő tizenöt-húsz százalék kedvezménnyel kapható.

A goth szubkultúra a nyolcvanas évek elején az angol posztpunk leágazásaként alakult ki a szigetországban, és az egész világon elterjedt. Képviselőire a sápadt arc, az erős smink, a legváltozatosabb testfelületeken feltűnő piercingek, a halál iránt táplált gyengéd érzelmek, a sötét haj és hasonlóan sötét színű ruházat jellemző.

A goth rockzenén alapuló szubkultúrának leágazásainak különféle képviselői (a lolitának öltözött lányok, a reneszánsz és viktoriánus öltözetekben hívő gothok, valamint a halállal kacérkodók) mind találnak maguknak alkalmas ruházatot a leárazásban. Például ő is talált:

Sok más mellett gothnak lenni sem olcsó mulatság Londonban, egy valamire való földig érő kabátért akár 100 fontot, vagyis 30-35 ezer forintot is kérnek az árusok. Igaz, meleg és masszív viselet. Ez a csattos bakancs viszont csak kicsivel több mint hatezer forint, talán még fapados repülőjeggyel együtt is megéri.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek