Szexis a női hammernadrág?

Annak idején, amikor a reptéren dolgoztam, érdeklődve figyeltem, hogy a British Airways tervezői mennyit erőlködnek azon, hogy csinosítsák az aszexuális, javarészt nejlon, női formaruháikat. Ezalatt a férfidolgozók a rakodóktól a check in-ig egységesen a Lauda Air egyenruháiért rajongtak, ami csupán szűk, női farmerból és pólóból állt. Nem tudjuk pontosan, kinek az ötlete volt egykor Mc Hammer legendás viseletét nőre adaptálni, de annyi biztos, hogy az ültetett ülepű, női hammernadrág jobban megosztja a férfitársadalmat, mint az erőtlen British-dizájn. Két férfi, egymásnak ellentmondó véleményét közöljük itt, de a végső döntést önök mondják ki a kommenteknek fenntartott szövegtestben, hogy maradjon-e vagy tűnjön el végleg a hammernadrág.

„Borzasztó lazának tartom. Amikor először láttam, azt hittem, hogy a lányok valami hipertrendi szoknyában vannak, de legalábbis valami furcsa lábszerkezettel áldotta meg őket az ég, ezért alaposan tanulmányoztam ezeket a ruhadarabokat az utcán, és csak sokadik alkalommal tűnt fel, hogy igazából nadrágról van szó. Azóta még lazábbnak gondolom a hammernadrágot viselő lányokat. Mondjuk nem olyan egyszerű ez a kérdés, mert eddig tényleg csak ízlésesen felöltözött embereken láttam, általában az agyat megnyugtató környezetben - terasz, nyári lébecolás. Azt nem tudom, hogyan reagálnék rá, ha rosszul öltözött emberen látnám. Valószínűleg sokkal többet rontana az összképen, mint egy sima szoknya vagy egyszerű nadrág. Szóval a hammernadrág király, csak legyünk hozzá elég lazák - bicikli, sportcipő, könnyű felső, széles mosoly”- tanácsolta Marci, a Velvet újságírója.

Baowah, a Totalbike szerzője képviseli a hammerellenes férfiak széles táborát, és annak is a harcos kisebbségét. „Csak a hülyék biztosak magukban. Reggel felkelnek, kinyitják a szekrényt, felvesznek valami ruhát, majd a tükör előtt pózolva azt mondják: jó lesz, szép vagyok. Csak így fordulhat elő, hogy  imádott női lakosaink képesek olyan cuccokat felvenni, amelyek azonnal kifordítják szépségüket. Napjaink egyik ilyen gönce a buggyos ülepű térdnadrág. Könnyű, pamut anyaga ugyan jól szellőzik, de a comb és a fenék alatt vetett ráncaival olyan, mint egy végletekig kinyúlt otthonka. Biztosan jó rejtekhelyet nyújt az extra üreg: a combok között elfér minden kóros testi elváltozás, vagy épp a vizeletvisszatartást oly pompásan leplező felnőttpelenka. A szép lábat eltakarja, a görbét még jobban meghajlítja. Combban leplez, seggben meg nem takar - mint ronggyal fedett karfiolrózsát, úgy láttatja a kezdődő narancsbőrt. Egészséges lányok és asszonyok, ne legyetek biztosak magatokban – kérjétek ki a női formákat értő szemmel bíráló férfitársaitok véleményét. Akik meg maguk vannak, mint a középső ujjam, legyenek csak biztosak magukban – nem viccből vannak egyedül. Esetükben a hülyeséget már távolról jelzi a buggyos aljú nadrág.”

Oszd meg másokkal is!
Mustra