Kúpmellű fűzőben vagy neccharisnyában jobb Madonna élőben?

Ma este kezdődik az 50 éves és egy hetes Madonna Sticky & Sweet fantázianévre keresztelt turnéja, és úgy gondoltuk, ebből az alkalomból áttekintjük Madonna eddigi 7 koncertsorozatának legjellegzetesebb kosztümjeit. A végén majd szavazni is lehet, például a 2006-os Confessions Tour máris legendás lószerszámos-cilinderes szado-mazo felszerelésére, ami a fenti képen látható. De előbb nézzük meg a többi átizzadt melltartót és semmitsemtakaró fodrot is!

A 2-es fotó 2003-ban készült, a Re-Invention Tour közepette, amelyben Madonna a címnek megfelelően újra-felfedezte 1990-ben legendássá vált fűzőjét, arany helyett ezúttal ezüstös csillogásban. Haladva tovább visszafelé az időben a 2001-es Drowned World Tour következik harmadikként. Ekkor Madonnát punk-szerelésben láthattuk, a nála szinte szokásos szado-mazo kellékekkel kiegészítve .

A punkos 2001-es turné nagy visszatérés volt Madonnának, hiszen az azt megelőző Girlie Show nem kevesebb, mint 8 évvel korábban volt. Az 1993-ból származó 4-es képen Madonnát egyik forrónadrág-bikinfelső kombinációjában láthatjuk. Arra a turnéra több ilyen is volt neki, Dolce & Gabbana tervezte őket. A kvázi történelmi jelentőségű Blond Ambition turnéra 1990-ben került sor. Az 5. fotó a Madonnának szinte névjegyévé vált aranyos fűzőt mutatja, amit ugyebár a Like a Virgin című számra öltött fel a popkirálynő. A darab tervezője Jean-Paul Gaultier volt, "mint az köztudott".

Madonna már 1987-ben is kedvelte a fűzőket, a Who's That Girl turnén egy fekete volt neki, ami azonban akkoriban még kevésbé ragadta meg a nagyközönség fantáziáját. Ezért most ide egy égővörös balerinaszoknyával kiegészített darabot válaszottunk 6.-nak, csak hogy színességével passzoljon az utolsó, 1985-ös képhez. A Virgin Tour fellépőruhái a '80-as évekre jellemző szemfájdító tarkaság jegyében készültek - ha önnek ez jön be a legjobban, a hetes számra kattintson az alábbi szavazógépben!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek