Hétvégi programajánló: tökök, jelmezek és designbútorok

Márpedig a Halloween intézménye igenis létezik Magyarországon. Ha cukorkát kunyeráló gyerekek nem is járnak házról-házra, mint Amerikában, a jelmezes partik egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek nálunk is. A témában a már-már klasszikusnak számító Funzine Fright Night-ot kell elsőként megemlíteni, ahol minden valószínűséggel igen nagy koncentrációban találhatunk majd sok autentikus, amerikai halloweenezőt, akik ily módon igyekeznek feledni a honvágyat. Ezen kívül jelmezes Halloween-partival készül például a Merlin és a Gödör is.

A Halloween hagyományáról, baglyos bugyikról, paplan alatt világító zoknikról, tökökről és a boltokat ilyenkor elárasztó gagyiról a Velveten olvashat tovább. Profi tökvájó-videót pedig Tejvajon találhat.

A retro szerelmeseinek pedig a jelmezes buliknál kicsit nyugisabb programot szeretnénk ajánlani. A Möbelkunst ugyanis vasárnap 10-től este hatig újabb nyílt napot és designvásárt tart, melynek során 300m2-en több száz eredeti design tárgy és bútor között válogathatunk 1950-1980 közötti időkből, a fillérestől a méregdrágáig.

Cím: IX. Tagló utca 11-13. (Kemikál Ipartelep)

 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek