Mikiegér-vállú lett Eva Herzigova a Dolce & Gabbana bemutatóján

parterre dolce gabbana007

Tegnap este került sor a milánói divathét egyik csúcspontjaként a Dolce & Gabbana bemutatójára. Amint az a mellékelt galériából is kiderül, az eseményen csak úgy tülekedtek a celebek, ott volt Claudia Schiffertől Scarlett Johanssonon keresztül a frissiben megasztárrá és egyben divatikonná vált, galérianyitó fotónkon pózoló Freida Pintóig mindenki.

De a bemutató nélkülük se lett volna unalmas, hiszen a gazdasági válságról tudomást sem véve az olasz tervezőpáros luxusszőrméket és Marilyn Monroe-nyomatokat bevetve irányozta elő, hogyan csillogjon majd a 2009/2010-es ősz/téli szezon. Négy fő trend ugrik ki a kollekcióból: egyrészt a pöttyös, amit remek érzékkel két hete külön posztban sajnáltam le. Másrészt továbbra is mindent elborítanak a fordok és hullámok, amik közül Dolce & Gabbanáéknál ezúttal a legváratlanabb helyeken (fejdíszből, sálból) kesztyűk kandikáltak ki.

Harmadsorban figyelemreméltó, hogy gyakorlatilag az egész kollekciót feketéből és pinkből állították össze, esetleg egy kis fehér villan meg ezen kívül itt-ott, de az uralkodó árnyalat mindenképpen a rózsaszín. A negyedik dolog pedig, hogy őrülten hangsúlyos lett a sziluettben a váll. A '80-as évek férfias válltömései mégsem jöttek vissza, ehelyett a legtöbb nőt mikiegér-fülre emlékeztető korongokkal látták el a tervezők. Tessék galériánkra kattintani és mindent meglátni!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek