Britney Spears meghízott a turnéja közben

Ahogyan magánéleti pokoljárása után popszakmába, úgy a koncertekre is nehezen tért vissza Britney Speard. A párizsi fellépésén az utolsó koncertjéhez képest néhány kilót felszedett.

Britney Spears jelenleg világkörüli turnéján van, és a Circus névre elkeresztelt koncertsorozat eddig sikeres volt, az énekesnő testfelületének nagy részét sikeresen megmutatta. A nagy példaképhez, Madonnához hasonlóan Britey Spears is elhatározta, a koncertjeit végigtáncolja, erre hónapokat edzett a turné előtt. A hangját pedig az amerikai bulvársajtó szerint playbackkel segítik, mégiscsak kimerítő az egész estés tánc. A fellépéssorozatban eddig csak oylan bakik fordultak elő, mint hogy Britney Spears a manchesteri koncertje alkalmával Londont üdvözölte lelkesen What's up London? felkiáltással, áprilisban Sacramentót keverte San Joséval.

Az európai turnéban kis szünetet tartott az énekesnő, mielőtt ismét fellépett volna a nagyközönség előtt Franciaországban. Ahogyan magánéleti pokoljárása után popszakmába, úgy a koncertekre is nehezen tért vissza. A párizsi fellépésén az utolsóhoz képest néhány kilót felszedett, és erre inkább kitértek a lapok, mint a szakmai teljesítményére. Spears apját Jamie Spearst korábban sokat vádolják azzal, hogy az idegösszeomlásából épp csak kilábalt lányát belehajszolta ebbe a turnéba. Valószínűleg a mostani koncert képeit látva is hasonló összeesküvés-elméletek keringenek majd, Britney súlya ugyanis ingadozik, mint a tőzsde, ha zaklatott időszakot él.

Az énekesnő életének történéseit megsaccoló sajtó szerint Britney Spears éppen boldog, miután összejött ügynökével, Jason Trawickkel. Természetesen a People magazinnak is egy névtelen forrás erősítette meg ezt a hírt, ahogyan néhány nappal később azt, hogy a férfi a Bahamákon már el is jegyezte az énekesnőt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra