Meryl Streepbe is beleradírozott a Vanity Fair

"Nem emlékszem, hogy valaha is olvastam volna ennyi elismerő kommentet a Velveten. Végre! Persze megérdemelten" - írta egy hozzászóló Meryl Streep stílusát, megjelenését és úgy általában személyiségét dicsérő posztunk alá idén ősszel. 60 éves, nőies, tehetséges és remek stílusérzékkel nem próbálja magát természetellenesen fiatalítani. Meryl Streepben számomra ez az egyik legszimpatikusabb, és minden jel arra mutat, hogy önök is ezen a véleményen vannak.

Van azonban, aki szemlátomást nem ért velünk egyet. Ez a személy a Vanity Fair fotósa, aki a hajtás után látható képet készítette a legtöbb Oscar-jelöléssel büszkélkedő színésznőről a magazin januári vezércikkéhez, amelyben Streep éppen arról beszél, hogy nem szereti, ha fényképezik, és nem  akar fiatalnak kinézni.

Forrás: Vanity Fair
Forrás: Vanity Fair

Melyik fotón tetszik önnek jobban Meryl Streep?

A posztot azért egy retusálatlan(abb) fotóval kezdtük, hogy még jobban látsszon, mennyi előnytelennek ítélt részletet radíroztak ki Meryl Streep képéről azért, hogy a színésznő szebbnek, vonzóbbnak, fiatalabbnak tűnjön. Úgy látszik, aki ezt készítette, az nincs azzal tisztában, hogy Madonnával vagy Demi Moore-ral szemben Meryl Streep kora és ráncai ellenére, sőt, talán kifejezetten azok miatt van jelenleg karrierje és népszerűsége csúcsán. A kép retusálója szerintem éppen azt tüntette el a képről, amit (illetve akit) látni szerettünk volna: az igazi, valós, imádnivaló Streepet. Ön szerint?

Oszd meg másokkal is!
Mustra