Courtney Love-val transzvesztitának sminkelheti magát

Kurt Cobain lepukkant özvegye nagyon unatkozhat, ugyanis nemrég készített magáról egy felvételt, amin bemutatja, hogyan sminkeli ki magát.

Miközben hosszasan ecseteli, hogy a világ legjobb termékeit használja, felkészül az arcmosásra, ami akkora művelet, hogy még egy kétéves is meg tudja csinálni oktatóvideó nélkül. Az arcmosástól felfrissült Love aztán közli, hogy egy olyan sminket fog elkészíteni, amit az egyik tévéreklámban látott, és miközben kijelenti, fogalma sincs, hogy mit csinál, elkeni a szemhéjára a bőrével szinte teljes mértékben megegyező színű szemhéjfestéket.

A halvány színvilágból egyébként arra következtethetünk, hogy Love ezúttal nem fotózásra, tévéműsorba vagy bulizni ment, hiszen akkor valószínűleg erősebb sminket készített volna. Love végül egy sötétebb színnel kihúzta a szemöldökét, amitől – szerinte – egészen transzvesztitássá vált, bennünk pedig még erősebb lett az érzés, nem Cobain özvegyétől tanulunk meg sminkelni.

Profin sminkel? Mutassa meg! Töltse föl az Indavideóra (a videó címkéihez írja be: smink_velvet), a linket pedig ide kattintva küldje el nekünk!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek