Csíkos cuccok egy újabb sztártervezőtől a H&M-ben

Február 20-tól két budapesti H&M üzletben (Váci utca, Vörösmarty tér) is megvásárolhatók lesznek a legújabb dizájner-együttműködés darabjai.

hm 001

A főleg kötött, Sonia Rykielre jellemzően keresztbe csíkos termékekből álló kollekció a kislányos színekkel elsősorban a nagyon fiatalokat célozza meg, de ez minden H&M darabra jellemző.

A kollekció, talán pont a túlzottan fiatalos stílus miatt nem emelkedik ki a szokásos H&M felhozatalból. A fazonok és ez a keresztbe csíkozás miatt kizárólag sovány testalkatúak viselhetik, az alábbi képen látható kantáros darabot pedig még jópofának sem tudom elkönyvelni, festőlegény, hejj!

A kollekcióval a párizsi életkedvet szerették volna megragadni, ezt a cuki micisapka és a vibráló színek tényleg hozzák, de ezek a termékek most nem többek félig dizájner játszóruháknál.

hm 002

A kollekcióban lesznek kifejezetten gyerekruhák is, és a táskák, pardon, szatyrok után származó bevétel 30%-a az Unicef All for Children programját támogatja. A program az indiai gyapotföldeken élő gyerekek segítését célozza meg. Ez igazán szimpatikus egy gyerekmunkával begyűjtött gyapot felhasználásával vádolt márkától.

hm 003

Jótékonykodni amúgy lehet szexin is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek