Melyik sztárnak áll jobban ugyanaz a ruha?

Szerencsére a hírességek nem pihennek, így ismét összeszedhettünk egy párat azok közül a celebek közül, akiknek ugyanaz a ruha tetszett meg. Nézze végig a képeket, döntese el, melyik híresség nézett ki jobban, majd véleményét indokolja meg kommentjében.

Kinek áll jobban?

Míg Chloe Bridges valamilyen érthetetlen okból az egyik Oscar-előpartira választotta ezt a miniruhát, addig Kate Moss már tavaly tavasszal kipipálhatta ugyanezt a ruhadarabot. Ráadásul a modell a jobb összhatás kedvéért Yves Saint Laurent kiegészítőkkel fokozta az összhatást.

Kinek áll jobban?

A 23 éves Lo Bosworth a The Hills showban szerzett népszerűséget – onnan ismerhetjük az agyonplasztikázott Heidi Montagot is -, és a 2009-es VMA vörös szőnyegén viyelte ezt a mintás ruhát. Szintén ezt a ruhát viselte Megan Martin forgatókönyvíró, aki ugyan nem egy nagy név, hiszen a Vérszomj második része nem volt kasszasiker, de a ruhát szeretjük, ezért bekerült a válogatásba.

Kinek áll jobban?

Jennifer Lopez valószínűleg azért szedte elő Heidi Klum ruháját egy évvel azután, miután a négygyerekes anyuka viselte, mert azt remélt senki sem szúrja ki. Heidi Klum a fekete Louis Vuitton ruhát egy Victoria's Secret partin viselte 2008 decemberében, míg Lopez idén januárban jelent meg ugyanolyan ruhában.

Kinek áll jobban?

Lake Bell, aki az Egyszerűen bonyolultból lehet ismerős - már tavaly nyáron lecsapott a fekete Louis Vuitton kreációra, míg az évtized topmodeljei közé beválasztott Natalia Vodianova februárban viselte ugyanazt a ruhát piros kiadásban. Bár a két híresség alkatilag nem sokban különbözik, talán a kiegészítők választása megkönnyítheti a döntést.

Oszd meg másokkal is!
Mustra