Cheryl Cole a legjobban öltözött celeb

A Glamour magazin felmérése szerint a britek Cheryl Cole-t tartják a legjobban öltözött hírességnek, írja a Telegraph magazin. A 14 ezer szavazat alapján összeállított lista második helyén Rihanna végzett, míg a harmadik a nálunk kevésbé ismert Blake Lively lett. Akárcsak a harmadik helyen, a negyediken is a Gossip girl sorozat egyik szereplője, a nálunk csak a házi pornója miatt ismert Leighton Meester végzett. A listára felkerült még Alexa Chung, Dannii Minogue, Kate Moss, Victoria Beckham, Beyoncé és a Harry Potter filmek főszereplője, Emma Watson.

A szavazáson nemcsak a legjobbakat, hanem a legrosszabbakat is összeszedték. Ebben a versenyben fölényesen győzött Katie Price, azaz Jordan, aki nem csak egyéniben aratott kétes sikereket, hiszen a legrosszabbul öltözött párok versenyén is első lett újdonsült férjével, Alex Reiddel. A párok közül dobogós helyezést két focista házaspárnak sikerült elérnie, Beckhamék a másodikak, míg Coleen és Wayne Rooney a harmadik helyezett lett.

A legrosszabbul öltöző híresség listáján Jordan mögött Lady Gaga valamint Ashley Greene végzett. De az első tízbe, akárcsak a legjobban öltözöttek közé bejutott Rihanna és Cheryl Cole is. Rajtuk kívül Madonna, Amy Winehouse, Lindsay Lohan, Kristen Stewart és Britney Spears stílusát szavazták le a britek.

Teljes lista itt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra