Heidi Klum smink nélkül pózol a People-ben


Heidi Klumot is elérte a mostanában divatos, természetes szépséget népszerűsítő hullám, ezért úgy döntött, smink nélkül szerepel a People magazin legújabb számában.

A 36 éves modell a People legszebb hírességeit bemutató kiadásában szerepel smink nélkül, bemutatva azt az arcát, amivel a családja találkozni szokott. "Otthon, a férjem és a gyerekeim előtt nem sminkelem magam, csak akkor, ha elmegyünk valahova vacsorázni, hogy megmutassam, azért törődöm magammal. Ha gyorsan rendbe kapom magam, akkor általában nagyobbá varázsolom a szemem, kihúzom szemceruzával, aztán szempillaspirállal növelem a pillákat. Ha olyan gyönyörű és vastag ajkaim lennének, mint Angelina Jolie-nak, akkor valószínűleg állandóan rúzsoznám magam" - mondta sminkelési szokásairól Klum a lapnak.

Heidi Klum smink nélkül pózolt a People-nek (Forrás: People)
Heidi Klum smink nélkül pózolt a People-nek (Forrás: People)

Seal felesége már a sokadik a sorban azok közül a hírességek közül, akik a közelmúltban smink- és photoshopmentes címlapot vállaltak, hogy a természetességet népszerűsítsék. A lavinát az Elle tavalyi sminknélküli száma indította , amiben Monica Bellucci, Eva Herzigova és Sophie Marceau mutatta meg természetes arcát.

Jessica Simpson a Szépség ára (Price of Beauty) című műsorát beharangozandó a májusi Marie Claire-ben szerepel smink nélkül. Britney Spears egy reklámanyagnál kérte azt, hogy ne retusálják a képeit, így engedve a természetességnek, ami ugyan nem a teljes sminktelenség, de azért értékelhető lépés.

Ahogy a még nálunk kevéssé ismert, viszont szétretusált képei miatt sokat cikizett Kim Kardashiané is, aki a Harper's Bazaarnak vállalt el egy meztelen, retusálatlan képet.

Heidi Klum így?

A lassan nem is olyan új trend érdekessége, hogy míg a masszívan retusált, egyértelműen sminkelt korszakban a képeket böngésző emberek az utómunka alatt elkövetett hibákat kajtatták, addig a mostani képeknél általában arról megy a vita, hogy valóban smink nélkül van-e az adott híresség, valóban nem retusálták-e a képet.

Aztán mehetnek az érvek arról, hogy hol kezdődik a smink, mennyire lehet valakit előnyössé tenni a megfelelően beállított fényekkel, úgyhogy inkább azt mondják meg, bejön önöknek úgy Heidi Klum, ahogy általában a családja látja?

Oszd meg másokkal is!
Mustra