Bencsik Tamara egy személyben szeretne a nyugati celebvilág lenni

Kicsit sajnáljuk, hogy lemaradtunk a Westendben arról az eseményről, ahol a Megasztár néhány korábbi versenyzője bemutatta, hogy milyen divattervező lenne, méghozzá egy dal kíséretében. A rendezvényről küldött sajtóanyag sajnos nem taglalja, hogy a dal a ruhákról szólt-e, pedig az lett volna igazán szép, ha a megasztárosok megéneklik, hogy milyen szép kollekciót állítottak össze. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Bencsik Tamara is megjelent az eseményen, be is mutatta a ruháját, meg azt is, hogy egy személyben szeretne lenni a magyarországi Hollywood.

Bencsik Tamara egy fekete extramini ruhát mutatott be, amin a Megasztár NastyGirl Tamara felirat csillogott. Vagyis Bencsik Tamara a széria mocskos kislánya. Ha megengedjük magunknak a távoli asszociációkat, akkor azt is mondhatjuk, hogy ez szépen rímel Christina Aguilerára, akinek Bencsikhez hasonlóan jó kislányos, visszafogott korszaka után jött az erotikus nővé érés. Aguileránál Dirrtynek hívták ezt az időszakot, amit szintén nevezhetünk mocskosnak a szó szándékosan ribancos értelmében.

Christina Aguileránál maradva emlékezzünk meg Bencsik Tamara orrkarikájáról is, ami szintén fontos összetevője volt az imidzsében éppen megvadulóban lévő Christina Aguilerának. De ha a piercinggel direktebb, viszont legalább olyan népszerű párhuzamot akarunk keresni, akkor meg kell említenünk Pinket, akire még nagyon sandítva, félhomályban hasonlít is Bencsik Tamara.

A bemutatott ruha egyébként olyan, mintha Rihanna valamelyik fellépőruhája vagy Lady GaGa egy visszafogott ruhadarabja lenne. Bencsik Tamara már a VIVA Cometen is kereste az alkalmat a mellei előtérbe helyezésére, úgy látszik a Playboy nem volt neki elég. Most is hasonló gondolatok ihlették a ruhát, ezzel a darabbal viszont biztosra mentek: láncokkal kötötték össze a dekoltázs két partját, nehogy szét tudjon csúszni a ruha, teret engedve az énekesnő mellbimbóinak.

Lady GaGa nemcsak a ruhában jelenik meg, hanem a szemüvegben is, ami ugyan Kanye West elhíresült szemüvegére emlékeztet, de a csillogó díszítés miatt mégis inkább azt mondanánk, hogy közelebb áll GaGa cigiszemüvegéhez és az énekesnő csillogástól egyáltalán nem mentes imidzséhez.

A Megasztárban feltűnt énekesnő hajáról egyértelműen Rihanna jutott az eszünkbe , aki nagyjából három évvel ezelőtt szerepelt ezzel az egyenes frufrus, kihúzott, leginkább bukósisakra emlékeztető frizurával.

Arra meg reméljük nem kell példákat felsorolnunk, hogy az amerikai, angol előadók közül hányan vannak olyanok, akik ruhatervezéssel foglalkoznak, nevüket adják egy-egy kollekcióhoz.

Oszd meg másokkal is!
Mustra