Britney Spears újra formába hozta magát

A híresség szerepet kapott a Glee című sorozatban, és ez a remek lehetőség állítólag nagyon ösztönzően hatott rá, pár hét leforgása alatt ismét formába hozta magát. Ezt bizonyítják legalábbis azok a fotók, amiket az X17online közölt le róla. Az egyik kép még július elsején készült, és Spears nem tűnik túlzottan csinosnak és vonzónak. Nem úgy, mint azokon a fotókon, amik a napokban készültek. Az oldal szerint Spears a sorozat egyik 18 éves szereplőjével ellentétben nem egy szépészeti beavatkozásnak köszönheti új, szebb, jobb külsejét, hanem annak, hogy mostanában igen sokat edzett.

Bár a híresség a Twitter-oldalára feltett egy fotót, ami a Glee forgatásán készült, sajnos ez alapján nehéz eldönteni, hogy valóban a sok mozgásnak köszönhetően akkora a különbség a fent említett képek között. Vagy csupán arról van szó, hogy az augusztusiak valamivel kedvezőbb körülmények között készültek, hogy ennyit jelent, ha valaki a zoknit és a tornacipőt lecserélni egy magas talpú szandálra, stb.?

Az énekesnőről az évek során számtalan előnytelen fotót készítettek a paparazzók. Néha nehéz eldönteni, hogy Britney Spears valóban ennyire elhanyagolja magát, és magasról tesz arra, hogyan és miben lép az utcára, vagy a fodrásza ügyetlenkedik, esetleg nem ideálisak a körülmények, avagy direkt gonoszkodnak vele a fotósok. Pár hónapja mindenesetre önszántából mutatta meg a világnak, hogyan is néz ki valójában. Igaz, hogy a Candie's divatmárka reklámfotói nem az utcán, hanem a stúdióban készültek, de Spears volt olyan kedves, és a retusálás előtti fotókat is megmutatta a világnak.

Ön szerint valóban jobb formában van Britney Spears?

Valószínűleg azért döntött így, mert amikor az első adag kép nyilvánosságra került az év elején, némi vita alakult ki arról, hogy már tényleg nem szorul tatarozásra, vagy az állítások ellenére alapos utómunka követte az akkori fotózást. A retusmentes képek bemutatásával viszont az újabb fotóknál meg tudta akadályozni ezt a találgatást, és kiderült, hogy nem olyan tökéletes, mint a hirdetésekben.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek