Srej Zsófi és Mihalik Enikő végighajtja a szezont

Két hazai modell is aktívan kiveszi a részét az őszi/téli kampányokból. Mihalik Enikő, aki féléves kihagyás után ismét visszatér a kifutóra is, máris három kampányt tudhat magáénak a szezonban, míg Srej Zsófi két plakátról köszön vissza.

Mihalik Enikőt az IRO, az a.p.c és a Tumi kampányaiban láthatjuk viszont, ráadásul az utóbbiban Andrés Velencoso oldalán szerepel. A fotókat mind megtalálják az alábbi fotóra kattintva megnyíló galériában. Mihalik ezen kívül több divatanyaggal is jelentkezett az utóbbi pár napban. A POP őszi/téli számában Tetyana Menychuk társaságában fotózták Rómában. Szintén ebben a magazinban jelent meg egy Blonde Ambition névre hallgató összeállítás, ahol tulajdonképpen az összes híresebb szőke modell szerepel, így őket nem sorolnánk fel tételesen, kattintsanak értük ide. Valamint kapott egy újabb szereplési lehetőséget a Harper’s Bazaar szeptemberi számában, a képeket Glen Luchford készítette.

Kattintson Mihalik Enikő és Srej Zsófi kampányfotóiért!

Srej Zsófi két kampányban szerepel. Marc Jacobs Daisy parfümjét népszerűsíti Frida Gustavssonnal, igaz a hatvani modell csupán balról belóg a képbe. Emellett a Max Azria választotta őt 2010. őszi kampányához.

Kattintson Mihalik Enikő és Srej Zsófi kampányfotóiért!

Mivel nem csak kampányok vannak a világon, ezért egy különleges videóval szeretnénk kedveskedni Önöknek. Mihalik Enikő szerepelt egy a KT Auleta rendezésében készült kisfilmben. Mihalik sminkjét a Lancôme smink guruja, Aaron de Mey készítette el, és neki köszönhetjük békéscsabai model felékszerezett ajkait.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek