Photoshop-mentes, időtlen szépség magyar divatfotókon

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Borzi Vivien vízalatti fényképeit bemutató poszt után folytathatjuk hazai fotósok és tervezők alkotásait felvonultató divatfotós sorozatunkat. Ezúttal a FEHÉR design 2010-es ősz-téli kollekciója szolgál apropóul, illetve Galgóczy Németh Kristóf arról készült fényképei.

"A jelenlegi trendektől eltérően nem ragaszkodtunk korunk reklámideáljaihoz és a Photoshop-mániához sem. Ezért olyan hús-vér női modellt választottunk, aki természetes szépségével táskáink kortalanságát tükrözi” - mondja a galériánkban is megtekinthető anyagról Fehér József tervező. Aki a teljes sorozatra kíváncsi, kattintson ide.

Fehérről egyébként azt lehet még tudni, hogy korábban több hazai tervezővel dolgozott együtt, köztük Zoób Katival. Felsőfokú tanulmányait a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végezte, emellett számos nemzetközi képzésen is részt vett, többek között Bécsben és Brüsszelben. Munkáit idén szeptemberben külföldön, a Helsinki Desighéten is bemutatták a WAMP feltörekvő fiatal magyar tervezőket bemutató úgynevezett időkapszulájában. A FEHÉR táskái és kiegészítői az új online shop mellett budapesti, szentendrei és győri designboltokban is kaphatók.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek