Jennifer Lopez az ikreivel népszerűsíti a Guccit

Jennifer Lopez és két gyermeke, Max és Emme a tengerparti homokban tesztelte a Gucci új gyerekruha-darabjait. A képek még júliusban készültek Malibuban, a fotózásról megjelent néhány paparazzó kép is, ám akkor még nem is lehetett sejteni, hogy reklámfotózásról van szó, írja a Daily Mail. A bulvárlapok akkor azt tippelték, a családi albumba készítenek jó minőségű felvételeket.

„Ez volt az első alkalom, hogy a gyerekeimmel dolgoztam. Különleges élmény volt” – mesélte a 41 éves híresség. „Csináltam egy képsorozatot velük, amikor három hetesek voltak, de most két és fél évesek, és így teljesen más” – tette hozzá Lopez. Az énekesnő beszámolt gyermekei öltözködési szokásairól is, szerencsére nem reklámszöveget mondott, így nem az derült ki, hogy csemetéi csak Gucci-ruhákban hajlandóak kilépni a gyerekszobából. „Emme egyedül választja ki a ruháját, és imád a hercegnős ruhájában aludni. Maxot borzasztóan nehéz öltöztetni. Legszívesebben ruha nélkül szaladgál a házban” – mesélt a hétköznapokról.

A Gucci az új gyerekmárka megjelenésével egy időben 1 millió dollárt utalt át az Unicef School for Africa elnevezésű alapítványának, valamint 50 ezer dollárral támogatták Lopez Maribel elnevezésű szervezetét is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek