Madonna hiába akart, nem kapott a H&M-től cuccokat

Az amerikai Elle magazin információi szerint  Madonnát és Jennifer Lopezt is visszautasította a divatház New York-i főhadiszállása, így nem kaphattak a H&M Lanvin kollekciójából a hivatalos piaci árusítás előtt.

Bár a szezon must have darabjai csak november 20-ától lesznek elérhetők az üzletekben világszerte, az A-listás sztároknak kötelező már jóval hamarabb a gyönyörű és elegáns ruhadarabokban villogni. Volt is, aki kapott, a Telegraph napokban megjelent képein Roisin Murphy és Sophie Ellis-Bextor meglehetősen boldogan és elégedetten mosolyognak új Lanvin ruhájukban, Londonban. De úgy tűnik, még Madonna és J.Lo sem kaphatnak meg mindent.

Nem véletlen, hogy ekkora a felhajtás a Lanvin kollekció körül, félvállas, fodros, derékban húzott ruhacsodák, testresimuló és lazább pólók, a vadmacska lookhoz elengedhetetlen leopárd és zebramintás darabok jellemzik a Lanvin kreációját. A jellemzően sokszínű ruhacsodák klasszikus vonalvezetéssel párosulnak, így a virágminta, a leopárdminta, a fodrok és a vörös lakk tűsarkú cipő garantáltan nem kölcsönöznek közönséges külsőt.    

A kollekciót itthon egyedül a budapesti, Vörösmarty téren lévő H&M üzletben árusítják majd november 23-ától. Feltehetően ugyanolyan szigorított rendszerrel engedik be a vásárlókat tizenötösével, mint a tavalyi Jimmy Choo kollekció debütálásakor.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek