Itt a Tesco-gazdaságos Kate Middleton eljegyzési ruha

Nagy-Britannia esküvői lázban ég, amióta Vilmos herceg és barátnője bejelentette, hogy igen, eljegyezték egymást, és össze fognak házasodni. Cikkek tömege foglalkozott a kapcsolat elemzésével, az eljegyzési gyűrűvel, és a Viktor & Rolf két vezetőtervezője már tett is pár javaslatot arra, hogy a herceg menyasszonyának milyen ruhában kellene kimondania a boldogító igent. Mivel az esküvőre várni kell tavaszig, a pár női rajongói egyelőre csak egy olyan holmit vásárolhatnak meg, ami közelebb hozza őket kedvenceikhez, pontosabban, amiben Kate Middletonnak érezhetik magukat.

ruha450

Vilmos herceg menyasszonya egy kék színű Issa-ruhát viselt, amikor közösen bejelentették a nagy hírt. Nos, az adott fazonból 24 óra leforgása alatt az összes elkelt...legalábbis ezt állítja az Issa márkával foglalkozó Harvey Nichols cég egyik fejese, Averyl Oate. Aggodalomra azonban nincs ok, ugyanis a Tesco egyik ruházati márkája, az F&F 16 fontért (kb. 5200 forintért) árulja Kate Middleton 349 fontot (kb. 113 500 forintot) érő ruhájának kicsit rövidebb ujjú változatát, ami a Kate dress nevet viseli – írja a Mirror. „Nagyon sok nő szeretné megvásárolni a ruha másolatát. Reményeink szerint hamar túladunk rajtuk” – nyilatkozta a cég nevében Jan Marchant.

A ruha mellett természetesen nagy népszerűségnek örvend az eljegyzési gyűrű is, ami egyébként korábban Vilmos herceg édesanyjáé volt. Az Associated Press szerint az ékszerészeket megrohamozták azok, akik másolatot szeretnének készíttetni a gyűrűről. A Natural Sapphire vezérigazgatója, Michael Arnstein elmondta, kész őrület az, ami folyik.

Az utánzat
Az utánzat
Oszd meg másokkal is!
Mustra