A csontsovány Allegra Versace szerint ő már túl van az anorexián

A Versace család feje, Donatella Versace nem fogja megkapni a természetes szépségért járó díjat, és úgy látszik, lánya sincs a helyzet magaslatán. 2011 márciusában, Cannesban készült felvételek nem igazán oszlatták el Allegra Versace anorexiájáról szóló pletykákat.

Allegra és Donatella Versace
Allegra és Donatella Versace

De nehéz is ilyen névvel felnőni, kesergett az ifjú Versace a La Repubblica nevű olasz lapnak. Leginkább a paparazzókra és a gonosz pletykákra panaszkodott.

A 25 éves hölgy 18 éves korában örökölte a Versace birodalom részvényeinek 50%-t. Nemrég csatlakozott a divatcég igazgatótanácsához és anyja kérésére egyre többet foglalkozik a vállalat ügyes-bajos dolgaival. Évekig az Egyesült Államokban tanult, de ez is kevés volt ahhoz, hogy megszeresse a lehetőségek földjét. Anorexiájáról a La Repubblica-ban úgy nyilatkozott mintha az már a múlté lenne: „Elmerültem a gondolataimban és nem tudtam szembenézni a valósággal. Az volt minden vágyam, hogy ne ismerjenek fel, hadd legyek egy senki, aki nem is létezik. Bármit csináltam, bárhova mentem, mindenki csak azzal törődött, hogy Versace vagyok. Nem tudtam elmenekülni és ez nagyon bántott. Gyűlöltem Los Angelest.”

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek