JLo vagy Nicole Scherzinger dögösebb combcsizmában?

Két évvel ezelőtt már született egy poszt arról, hogy milyen népszerűségnek örvendenek a térd fölé érő csizmák a kifutókon, illetve a hírességek körében. Ez nem sokat változott, egy évvel ezelőtt például arról írtunk, hogy 2010 telén sem feltétlenül ciki ilyen lábbelit hordani, igaz, arra vigyázni kell, hogy ne legyen túlzottan kurvás hatása.

Nos, úgy tűnik, hogy idén, még a meleg időszakban sem kell feltétlenül a cipős szekrényünk legmélyére száműzni a combcsizmákat... főleg akkor nem, ha híres énekesnők vagyunk. Jennifer Lopez és Nicole Scherzinger is hivatalos volt a Capital FM rádió Summertime Ball nevű eseményére, amit a hétvégén rendeztek meg a Wembley Stadionban. És igen, mindkét híresség térd fölé érő csizmában vonult végig a fotósok hada előtt.

Ön szerint kinek áll jobban a combcsizma?

Persze azért egy leheletnyi különbség mégis volt a két híresség összeállítása között. Bár arra mindketten ügyeltek, hogy csizmájuk tökéletesen harmonizáljon a ruhájukkal (vagy fordítva), az anyagválasztás igen eltérő volt. Nicole Scherzinger a klasszikus fekete mellett döntött, míg Jennifer Lopez úgy gondolta, hogy még vadabbá teszi az öltözékét azzal, hogy kígyómintás ruhájához egy ahhoz remekül illő Christian Louboutin-csizmát húz a lábára. Reméljük, este a lábszaguk nem űzte másik szobába a pasijukat. Ön szerint?

Oszd meg másokkal is!
Mustra