Mit visel Harry herceg nője, ha egész nap fotózzák?

Pippa Middleton királysága rövid életűnek bizonyult. Harry herceg beújított egy új nővel, és Angliában hirtelen már senkit nem érdekel a korábban oly élénken éltetett Pippa Middleton és a segge.

Az új sláger Florence Brudenell-Bruce, Jenson Button régi nője. Brudenell-Bruce két évig járt a Forma1-es pilótával, aki abba a szerencsés helyzetbe került, hogy részben kihagyhatta az exe körül keletkezett hisztériát. Ugyanis éppen a magyar férfi vízilabda válogatottal töltötte az idejét Budapesten, amikor a kirobbant az őrület, ami lesöpörte a Middleton lányokat a címlapokról.

Brudenell-Bruce állítólag vicces lány, így van rá esély, hogy ha nem is örökre, de egy időre biztosan kiüti a nyeregből Harry szintén szőke, állandóan visszatérő volt barátnőjét, Chelsy Davyt, aki hivatalos volt Vilmos herceg esküvőjére is.

A 25 éves Florence Brudenell-Bruce évek óta Harry herceg jó barátja és egy sikeres borkereskedő lánya. Művészettörténetből diplomázott és modellként dolgozott Elizabeth Hurleynek és az Adidasnak is, mi több, még egy bollywoodi filmben is szerepet kapott két évvel ezelőtt. A hétköznapokban azonban a laza stílus híve, és erről most ön is meggyőződhet, ha végignézi a galériát.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek