18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mihalik Enikő megint meztelenkedett

Úgy tűnik, Mihalik Enikő karrierje egy csöppet sincs leágazó ágban. Legutóbb Amszterdamban fotózták a magyar divat nagykövetét egy igen jó hangulatú társaságban. A vidámnak tűnő fiatalok Boss Orange őszi-téli kollekció anyagát készítették el Matt Jones fotóssal.

Mihalik egyre többször látható vöröses hajjal, a régebben favorizált szőkésbarna árnyalat kezd feledésbe merülni. Ez a hajszín most kifejezetten előnyösnek bizonyult, mivel a márka neve miatt a modellek narancsokkal játszadoztak a forgatás alatt. Az fent említett déli gyümölcs arra is alkalmas, hogy eltakarja Mihalik Enikő egy olyan testrészét, amit még ő is ritkán mutat meg. Az amúgy teljesen pőre békéscsabai lány a szokásos pajkos mosolyát villantja a kamerába, mikor a narancsokon kívül csak egy bundát visel a vállaira dobva.

A fotózásról készült videón modellünk szerelmesen hajókázik a holland fővárosban Casey Taylorral, és meg kell hagyni, hogy Mihalik vagy nagy színésznő, vagy nem hagyta teljesen hidegen a férfiszépség. A magyar lány a Boss Orange 2011-es tavasz-nyári kampányban is komoly szerepet kapott.

Oszd meg másokkal is!
Mustra