Végre egy világszínvonalú magyar divatfotós nő, éljen!

Próbálunk minél nagyobb teret adni magyar divatfotósok munkáinak ebben a blogban, és bár viszonylag régen volt utoljára ilyen posztunk, ma megint bemutatunk egy magyar fotóst, méghozzá egy hölgyet. Balla Vivienne-nel legfrissebb sorozata kapcsán kezdődött levelezésünk, az Ourstyle-nak készített nemrég egy editorialt Charmante címmel. Vibráló színek, nyári hangulat, gyönyörű ruhák - a mi képösszeállításunk csak néhány fotót tartalmaz a sorozatból, a teljes anyagért kattintson ide!

Balla Vivienne egyébként 25 éves, és 2010-ben szerzett diplomát a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem fotográfia szakán. A divatfotózással párhuzamosan művészprojektekkel is foglalkozik, website-ján mindkét világba bepillanthatnak az érdeklődők. Galériánkban divatfotói közül válogatunk, amelyek különböző hazai divattervezők megbízásából készültek, de Balla Vivienne dolgozott olyan nyomtatott sajtótermékeknek is, mint a Marie Claire vagy az egykori PEP! magazin. Munkáiról talán nem túlzás azt állítani, hogy a nemzetközi glossykban is megállnák a helyüket.

Egy divatfotós óhatatlanul is kapcsolatba kerül hírességekkel, és amikor Balla Vivienne-t erről kérdeztük, a következőt felelte: “a pályám kezdetén az Elite Magazinnál kaptam lehetőséget portrék készítésére. A legkedvesebb ottani fotózásom Debreczeni Zitával volt, és a magazin szabad kezet adott a képek kitalálásában, amit rendkívül élveztem.  A Természettudományi Múzeumba sikerült leszervezni a fotózást, bemehettünk a kitömött állatok közé. Együtt dolgozni vele pedig nagyon könnyű volt, teljesen profin és kedvesen viselkedett, ma meg már egymás fotós pályáját követjük facebookon. De nem szeretném, hogy a hírességek fotózása felé legyen domborítva a rólam szóló poszt, mert azért nem ez a fő profilom.”

Oszd meg másokkal is!
Mustra