Elképesztően extrém cipőkben vonulnak a celebek

A külföldi celebnők nem győznek egymásra licitálni a vörös szőnyeges eseményeken: az egyre színesebb estélyik után most egyre extrémebb, különlegesebb, drágább cipőkkel próbálják lenyomni egymást. Minél színesebb, minél magasabb talpú, minél furcsább formájú a lábbeli, annál nagyobb a siker.

Zoe Saldana például mindent bedobott filmje premierjén, a mini Balmain szett mellé furcsa, szegecselt Brian Atwood magassarkút választott, melynek talpára hívnánk fel külön a figyelmet (kép a galériában). Hozzá hasonlóan mások is egyre nagyobb hangsúlyt helyeznek a talpakra, egyre több a platform, a színes talp, a feltűnő szín. Vanessa Hudgens például egész otromba, de nagyon magastalpú cipőben próbál feltűnést kelteni, akárcsak Mila Kunis vagy Leighton Meester. Olivia Palermo és Jennifer Aniston azonban idén inkább kecses tűsarkúkban tipegett mindenféle premiereken, esetükben a cipő színe és fazonja volt különleges.

Ön mit venne fel?

Velük ellentétben az angolok kedvence, Katalin hercegné mindig natúr színű, szolid magassarkúban reprezentál. A galériában még több furcsa cipőt és színésznőt talál, plusz az egykori Kate Middletont, szavazzon, ön mit venne fel inkább elegáns alkalmakra: extrém vagy visszafogott magassarkút?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek