50 felett is eszelős jól nézhet ki a nő

Januárban már irtunk arról, hogy melyik ex-szupermodell tartja magát a legjobban 40-en túl, de igazság szerint manapság, amikor a 40 az új 30, már nem számít csodának, ha egy 40 éves nő jól néz ki.

Ezért kitoltuk a korhatárt 10 évvel, és megnéztük, van-e élet 50-en túl. Az alábbi galériából úgy tűnik, nagyon is van.

Heather Locklearba már 1982-ben mindenki szerelmes volt, mikor T. J. Hooker mellett segédkezett Stacy Sheridan néven. A színésznő szépségének megítélése az elmúlt 30 évben nem sokat változott. Két rockerférjjel a háta mögött is jól tartja magát, első férje ugyanis Pamela Anderson ikreinek apja, Tommy Lee volt a Mötley Crüeból, a második pedig Richie Sambora a Bon Joviból. Locklear szeptemberben tölti be az ötvenedik életévét, de még most is jobban áll neki a kis, fekete ruha, mint sok fiatalabb kolléganőjének. De ugyanez elmondható David Bowie feleségéről az 56 éves Imanról is.

A Billy Joel videoklipben szereplő szőke hölgy, aki tíz évig a felesége is volt az énekesnek, Christie Brinkley idén elmúlt már 57 éves, de ez a képeit elnézve nehezen hihető. Ugyanennyi idős Kim Basinger is, akinél nem létezett nagyobb sztár a 80-as, 90-es években. De sokak kedvence, Michelle Pfeiffer is már 53 éves, csakúgy, mint a Sharon Stone. Egy évvel fiatalabb Madonna a maga 52 évével, és ha a karja már nem is az igazi, azért ő már biztosan egy legenda marad. Itt van még az 54 éves Bo Derek, aki egyike azoknak, akik bikinis szereplésükkel beírták magukat a filmtörténelembe. De 54 éves Kim Cattrall is, aki reménykedik benne, hogy negyedszer is sikerül férjhez mennie.

Egy biztos: a galériában szereplő hölgyek, Iman kivételével mind szőkére festik a hajukat, tehát ha valaki fiatalnak szeretne tűnni, nem úszhatja meg a hidrogént.

Oszd meg másokkal is!
Mustra