Ezt hordjuk majd, ha még hidegebb lesz

Kijött a Zara és a H&M őszi lookbookja is, sőt, a H&M-nél már a téli ruhatárunkat is kitalálták.

A Zara fiataloknak szóló TRF kollekcióját fakó, retró hangulatú képekkel reklámozza, a modell a harcsaszájú Hailey Clauson. A Zara Women képei borúsak, sötétek, ha rajtuk múlik, vagy vastag kötött kardigánokban nyomjuk az idei őszt, vagy vékony, fekete, férfias zakókban, esetleg flitteres, csillogó lurex-ruhákban. A Zara női lookbookjába Stella Tennant fotózták, kis túlzással az egyetlen szín a képeken a narancs, és a ruhák szabása sem őrületesen innovatív.

A H&M-től már akkor sem jöttünk izgalomba, amikor a Palvin Barbarás sorozatot láttuk, most amellett kijött még pár: a H&M Divided vastag színes csíkos ruhákkal áll elő ősszel, a H&M pedig barackszínben és bordóban varratott le mindent, majd elkészítette a katalógust Sasha Pivovarovával. A cég téli kollekciója viszont sokkal színesebb az őszinél, a svéd modell, Frida Gustavsson elegáns, ám ránézésre is poliészter cuccokban pózol.

A cipők viszont mindkét cég katalógusában nagyon érdekesek: a Zarában ezüst oxford-cipőket adtak a modellekre, a H&M-ben vastagított talpú lakkmokaszint, mindkettőt simán elfogadnánk.

Oszd meg másokkal is!
Mustra