Geri Halliwell háta melltartópántokat villantott

Geri Halliwell nyilván olvassa a Tejben-Vajban blogot, és nyilván nagyon jó fej, hiszen a kedden elindult divatbakis sorozatunkhoz gyorsan alakított nekünk egy friss, ordító, látványos anyagot. Megmutatta, hogy lehetünk elsőre kifogástalanul szexik és stílusososak, hogy aztán egy hirtelen váltással máris kínosan cikivé válljunk. Megdöbbentő fotó a folytatásban!

tk3s xposure 25082011 alx7 0104

Az evészavarai után tavaly őszre ismét dögössé fogyott, fürdőruha-kollekcióját a saját testével hirdető ex-Spice Girl a Northfoto képei szerint Londonban indult shoppingolni egy iszonyú dögös, fényes, talán bőrből készült szoknyában, egy testére simuló, szépen kivágott szimpla szürke felsőben és egy vadító bokacsizmában.

A természetesen hordott hajjal és a napszemüveggel együtt igazán csinosan öltözött szőkeség nem tudni mire gondolhatott, amikor a mélyen dekoltált hátú felsőjéhez egy klasszikus kialakítású, világos melltartót választott, de ha már így alakult, inkább ne fordított volna hátat a fotósoknak.

Elképzelhetetlennek tartjuk, hogy Geri nem ismeri az ilyen felsőkhöz való, kombinálható pántú melltartókat, ahogy az is kizárt, hogy nem telik rá, hiszen nem kell ahhoz amerikai popsztárnak lenni hogy megvehessünk egyet, nekünk is van belőle. Tehát vagy elfelejtette, hogy ez a szürke felső az, ami ennyire kivágott, vagy úgy gondolta, divatot teremt a kilógó fehérneművel? Akárhogy is, azért egy dolgot még hozzátennénk az ügyhöz: a melltartó vízszintes pántjának állása szerint nem a számára megfelelő méretet, vagy nem jól hordja, úgyhogy keressen föl egy szaküzletet és kérjen tanácsot, köszönjünk.

tk3s xposure 25082011 alx7 0108

És továbbra is kérjünk Önt is, kedves olvasó, ha valami annyira bosszantja, hogy nem bírja ki szó nélkül, írja meg nekünk, mi bántja a szépérzékét, még jobban örülünk, ha fotót is csatol a szörnyűséghez! Kortárs divatbakikat ide!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek