Kurt Cobain lánya modell és divatikon lett

Frances Bean Cobain még kétéves sem volt, amikor a Nirvanából ismert édesapja öngyilkos lett. A világ egyik leghányattatottabb sorsú celebgyerekét azóta édesanyja neveli, aki sajnos nem más, mint Courtney Love.

Anya és lánya között a viszony enyhén szólva is problémás, kapcsolatukba hol a bíróság, hol más celeb szól bele, máskor meg a pénzen vitatkoznak.

A felismerhetetlenségig átoperált Courtney Love-ot azonban a zene mellett gyakran emlegetik különleges stílusa miatt is, mi is több alkalommal veséztük már ki egy-egy bizarr öltözékét.

Édesanyja eseménydús karrierjét elnézve nem csoda, hogy a divatvilág lassanként kezdi megtalálni Frances Bean Cobaint is.

Korábban Karl Lagerfelddel, illetve a Chanellel kapcsolatban már emlegették mint potenciális parfümmodellt, de úgy tűnik, csak mostanában kezd valamit jelenteni Frances Bean Cobain neve a divat világában.

Ön szerint Frances Bean Cobain divatikon?

A korábban énekesi ambíciókat dédelgető lánynak a múlt héten volt a 19. születésnapja, és ezzel egy időben az olasz Vogue divatikonnak kiáltotta ki. De nem hiába tették ezt, hiszen a zene mellett modellkedés felé kacsingató Frances Bean Cobainről augusztus elején misztikus fekete-fehér fotósorozatot jelentetett meg Hedi Slimane divattervező-sztárfotós. A szexisen cigiző-unatkozó Cobaint itt tekintheti meg, míg a Vogue divat-összeállításáért kattintson ide vagy az alábbi fotóra! Ön is látja a divatikont Kurt Cobain és Courtney Love gyerekében?

Kattintson a fotóra Frances Bean Cobain legjobb ruháiért a Vogue összeállításában!
Kattintson a fotóra Frances Bean Cobain legjobb ruháiért a Vogue összeállításában!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek