Bírósági divat hőségben 2.0: Damu és Palácsik is sárgában

Folytatódott Damu Roland pere, akit azzal vádolnak, hogy megerőszakolta barátnőjét, Palácsik Tímeát. Damu most is sötét zakóban jelent meg a bíróságon – talán ugyanabban, amiben június 16-án - de ez alkalommal nem fehér, hanem sárga inget vett a zakó alá, amit szinte nem is láttunk rajta.

Ingének színe zavarbaejtően harmonizált exe, Palácsik Tímea térd fölött végződő, egyszerű szabású sárga ruhájával. A most épp Andy Vajnával utazgató sértett az üde színű ruhát rengeteg márkás – vagy annak tűnő – kiegészítővel körítette, sorban: egy pár Chanel fülbevalót, egy vastag Chanel logós karperecet, egy barna Hermes táskát és egy szintén márkásnak tűnő (talán Chanel?) karórát vett fel.

Hogy a kiegszítők valóban értékesek-e, nem tudjuk, de ha igen, elég sokba kerültek: egy átlagos Hermes táska 1600 és 4200 euró között mozog (430 ezertől 1,1 millió forint), de a Palácsik mellett látható Birkin táskát csak rendelésre készítik, Chanel kiegészítőket pedig a neten 165 euró (45 ezer forint) körüli áron találunk (és persze jóval drágábban is).

Palácsik az előző tárgyaláson elég szerényen öltözött fel, a per szeptemberben folytatódik, meglátjuk, akkor ki, miben jelenik meg.

Oszd meg másokkal is!
Mustra