Most kezdje figyelni Megan Fox teljes átalakulását

Megan Fox nemrég elhatározta, hogy változtat életén, mert karrierje hanyatlófélben van – ezt szerinte az okozza, hogy nem veszik elég komolyan. A jelek szerint saját testével kezdi a változást: első körben megválik Marilyn Monroe-t ábrázoló tetoválásától. A jobb könyökhajlatában található portré már biztatóan halványul.

Az olasz Amica magazinnak adott interjújában mindenesetre nem a felnőttséggel, esetleg józan esze visszatértével magyarázta a lépést. "[Marilyn Monroe] negatív figura, hiszen személyiségzavaroktól szenvedett, bipoláris volt. Nem akarom ezt a fajta negatív energiát bevonzani az életembe" – azt mégse mondhatta, hogy neki is feltűnt, milyen baromi ronda a tetoválás.

Ööö vegán?

A vegánok nem esznek állati eredetű termékeket és lehetőségeik szerint az élet más területein sem használnak efféléket, szóval se hús, se tej, se tojás, se méz, se zselatin. Aki nemcsak így táplálkozik, hanem életvitelszerűen gyakorolja a veganizmust, az nem hord bőrt, szőrmét, efféléket sem.

Forrás: Wikipedia

A másik nagy lépést az jelenti, hogy étrendet vált, mert már ő is túl soványnak tartja magát. Eddig ugyanis vegán volt (Vegan Fox, muhaha, elnézést).

"Négy hónappal ezelőttig, körülbelül másfél éven keresztül szigorú vegán étrendet követtem, amely főleg nyers zöldségekből és gyümölcsökből állt, kenyér, cukor, és kávé nélkül. De túl sokat fogytam, úgyhogy most mindenből eszem egy keveset. Heti háromszor pedig személyi edzőmmel, Harvey Pasternakkal edzek" – részletezte a helyzetet Fox, akit másfél év kávémegvonás után nagyon szeretnénk látni az első rövid feketéje után.

Oszd meg másokkal is!
Mustra