Lady Gaga mellei csúnyán bebukták a ceruzapróbát

Mutattuk a forrónadrággal kapcsolatos bénázást, mutattuk a kilógó melltartópántot, most újabb divatbakira bukkantunk.

Csodálatosan szexi dolog egy melltartó nélkül viselt (máshogy nem is hordható), köldökig dekoltált, lágy esésű felső, ez nem vitás. Főleg fotón, tökéletes testű, kicsi és feszes mellű, mozdulatlan csajokon. Az ilyen kivágású estélyi ruhák is gyönyörűek, ha a szintén peckes cicijű színésznők hordják a vörös szőnyegen, kétoldalú ragasztóval biztonságossá téve azt.

Úgy látszik Lady Gagának is tetszik ez a trend, a Beverly Club Tequila and Ciroc partiján húzta magára ezt a szép piros, fél mellet mutató nadrágkosztüm-szerű valamit. A fura outfitjeiről ismert énekesnőnek a szín ugyan jól áll, és a konzervatívnak tűnő fazon sem lenne rossz, de sajnos megmutatta, hogy a genetika nem válogat, és egy kíméletlen rohadék tud lenni.

Gaga melleivel találkozhattunk már néhányszor, láttuk a bimbóját is és az átlátszó felső sem szokatlan nála, a merészebb tartalomra vágyók már a szadomazós képeiről ismerték a formát, ezekkel még nem is lett volna nagy gond. Húskosztümben sem előnytelen ez a forma, ilyen ruhához viszont megengedhetetlen.

A tanulság tehát az, hogy mielőtt köldökig dekoltáljuk magunkat, ceruzapróbával teszteljük a cickókat: ha a mellünk alá rakott cerka nem esik le, válasszunk inkább egy zártabb felsőt, még ha azt is hisszük hogy nekünk minden jól áll.

És továbbra is kérjünk Önt is, kedves olvasó, ha valami annyira bosszantja, hogy nem bírja ki szó nélkül, írja meg nekünk, mi bántja a szépérzékét, még jobban örülünk, ha fotót is csatol a szörnyűséghez. Kortárs divatbakikat ide!

Oszd meg másokkal is!
Mustra