Mihaliké a legjobb Vogue címlap?

A Vogue Mexico szeptemberi számához három címlap készült, az egyiken a leghíresebb magyar modell, Mihalik Enikő pózol, a másik kettőn itthon kevésbé ismert topmodellek szerepelnek. A Moncler Rouge által készített, felül csipkés, alul bőrrojtos ruhát viselő Mihalikot Regan Cameron fényképezte a címlapra. A modell minimalista környezetben, epekedve bámul a kamerába, de a különböző méretű és színű címek kitöltik az egész címlapot, ami így sokkal zsúfoltabb, mint a másik két szeptemberi kiadásé.

A második címlapon a 28 éves Isabeli Fontanta szerepel, őt egy parkban fényképezhette Marcin Tyszka, a modell egy áttetsző, fekete-fehér Louis Vuitton ruhát visel, mely nyárias jellege ellenére az őszi-téli kollekció darabja. A képbe nem zavarnak bele a lap cikkeinek ajánlói, ahogy a harmadik címlap esetében is minimális szöveg került a fotóra: említett címlapon Anna Maria Jagodzinska látható, egy kocsi vörös hátsó ülésén ábrándozik bordó Louis Vuitton bőrkabátban.

Melyik címlap a legjobb?

Fontana egyébként a 2011-es Pirelli naptárból lehet ismerős, és a Forbes legjobban kereső modelleinek listájára is felkerült 2008-ban. A 24 éves Jagodzinska már rengeteg Vogue editorialban szerepelt, és H&M kampányt is bíztak rá 2006-ban.

A címlapok hangulata annak ellenére teljesen különböző, hogy mindhárom esetében a vörös, a fekete és a fehér szín dominál, és mindhárom fotózásnak John Paul Tran volt a művészeti vezetője, Sarah Gore Reeves pedig a stylistja. Mihalik fekete ruhás címlapja teljesen átlagos Vogue címlap, Fontanta fehér ruhás, világos képe inkább nyárias, míg Jagodzinska súlyos, vörös szerelése inkább a hűvösebb őszhöz illik. Önnek melyik tetszik legjobban?

Oszd meg másokkal is!
Mustra