Röhögjön esetlen modelleken!

A tavaly a H&M-mel együttműködő Lanvin idén furcsa (mondhatni idétlen) videóval reklámozza őszi-téli kollekcióját. A kampányklipet Steven Meisel rendezte, és valószínűleg a divatház művészeti vezetője, Alber Elbaz is humorosnak találta, hogy modellei Pitbull I know you want me című két éves dance slágerére ropják fapofával és merev testtel, Lanvin minikben.

A látvány és a zene valószerűtlen kombinációjában Karen Elson és Raquel Zimmermann viseli a fekete, barackszín és mustársárga Lanvin koktélruhákat: a modellek drámai sminket és feltűnő, nagyasszonyos kiegészítőket kaptak, csak hogy még jobban illjenek a nagypolgári szobabelső hangulatához – és még viccesebbé tegye őket a komolytalan zene.

Ön szerint vicces a videó?

A férfi modellek is Pitbull ütemére tekerik magukat, nekik többek közt bársonyzakót, fényes öltönynadrágot és békebeli gengsztereket idéző kalapokat tervezett Elbaz, aki maga is feltűnik a videó végén. A minimál ötlet – nagyon üssön el egymástól a hang és a kép – maximális sikert aratott szakmai körökben, a párizsi Vogue például csak szuperlatívuszokban ír a produkcióról, mondván, üdítő kivétel egy ilyen klip a rengeteg egy kaptafára készülő ruhareklám között. Ez igaz is, de önnek hogy tetszik a rendhagyó kampány? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Mustra