Kylie Minogue smink nélkül, Pippa Middleton cuccában

Az ausztrál énekesnő egy igazi stílusikon, akit a videoklipjeiben kellemesen provokatív öltözékekben szoktunk látni. Nos, úgy tűnik, hogy a hétköznapi életben jobban szereti a természetességet az egyszerű sikkel ötvözni. A minap, pontosabban kedden, a 43 éves híresség smink nélkül (vagy minimális sminkben – ez mindig vita tárgya) lépett ki az utcára.

Ruházata testre feszülő fekete nadrágból, egy ballonkabátból és – ha jól látjuk – egy fekete felsőrészből állt. Ja, a kiegészítők, azaz a fekete magas sarkú cipő és a fekete táska tökéletesen passzoltak a szetthez.

Kinek áll jobban a kabát?

Többen is felfigyeltek arra, hogy Kylie Minogue kabátja nagyon ismerős valahonnan, korábban a jóseggű Pippa Middleton viselt egy nagyon hasonló darabot még pénteken. Persze nem ez az első eset, hogy két híresség ugyanolyan ruhában jelenik meg a nyilvánosság előtt. Jó esetben ez két különböző alkalommal történik, rosszabb esetben egyazon eseményen dupláznak. A Metro információi szerint a fentebb említett kabát nyolcszáz fontba (kb. 245 ezer forintba) kerül, és az olasz Fay tavaszi/nyári kollekciójából van.

Oszd meg másokkal is!
Mustra