18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megunhatatlan Mihalik-mellbimbók, megint

Annak, aki még nem látta, és Facebookos kommentelőinknek is, akik már nagyon hiányolták Mihalik Enikő bujkálásra amúgy is hajlamos mellbimbóit: íme a pillanatnyilag legkelendőbb magyar modell a szeptemberi Numero magazinban. Kattra jön még több.

Kattintson még több Mihalikért!
Kattintson még több Mihalikért!

A "Love is in the Air" című sorozatot Anthony Maule fotózta, Samuel Francois pedig Stylistként működött közre. A képek érdekessége, hogy a mindenfelé nyújtózkodó, puha beállítások helyett Mihalik a felvételeken határozottan szögletesen áll: hol a térdét, hol a könyökét, megint máshol a derekát tartja szúrósan. A sminkje viszont übernőies. És ha valakit még ezzel sem nyűgözött le, akkor szeretettel tudatjuk, hogy a fenti képen egy Balenciaga kötött kabátot és a Louis Vuitton magassarkút visel. Ugye, hogy mindjárt más?

Ha pedig csak a mellek miatt kattintottak, és most becsapva érzik magukat, ne siránkozzanak, mert Mihalik hosszú ideje önzetlenül hagyja, hogy bimbói, és egyéb meztelen részei látványából mások is részesüljenek, csak utána kell járni a kérdésnek. Múltkor fehérneműben fotózták (melle hegyét elvitte a cica, tessék csak megnézni), de ott volt a muskátlis Harper's Bazaar-fotózás, muffcsillantás a Purple magazinban, mű-szemérmeskedés a Boss Orangenak, pucérkodás és testfestés a Vogue-nak, szóval van miből válogatni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek