Térdre esett egy modell a Versace-bemutatón

Az idén őszi milánói divathét legnagyobb híre a D&G megszűnése volt, pedig a Versace is maga malmára hajthatta volna a vizet (értsd: sajtófigyelmet), ha egy kicsit bevállalósabb. Mindenki szereti ugyanis a kifutón elbotló modelleket nézegetni, és ha összejön egy bukás valamelyik divatbemutatón, azt rögtön mindenhol hírül adják. A jelek szerint azonban a Versace-nál nem hisznek abban, hogy “olyan, hogy rossz sajtó, nem létezik”, mert Lindsey Wixson esését a bemutató videójából szinte teljesen kivágták. Így 10:29-nél azért annyi látszik, hogy egy modell átlósan keresztülzuhan a háttéren, a bal felső saroktól a jobb alsó felé tartva.

Hogy igazából mi történt, az sokkal jobban kiderül az alábbi képről, a fotósok között ugyanis volt olyan, aki nem átallott pontosan az eső modellre fókuszálni. Nem kétséges mindenesetre, hogy a manökeneknek nem volt egyszerű dolga a magas sarkú és talpú cipőkben, amik már önmagukban elég csúszósnak néznek ki - hát még azon a fényes felületen milyen nehéz lehetett bennük járni, amivel a kifutót borították.

Versace - 2012. tavasz/nyár
Versace - 2012. tavasz/nyár

Még szerencse, hogy a 17 éves Wixson nemcsak a modelljárásban gyakorlott, hanem az esésben is: idén tavasszal többször is botladozott egy esésekben különösen gazdag jótékonysági rendezvényen. Erről is van videó, ha önt ez szórakoztatja (minket igen!), akkor nézze meg alább, esetleg tekintse meg itt a korábbi londoni divathét esős fotóit.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek