Fekete bokazokniban rótta az utcát Eugénia hercegnő

Nem tudni, hogy a divatvilág megbocsátotta-e már András yorki herceg lányának Beatrixnak azt a kalapot, amit Vilmos herceg esküvőjén viselt, de egy időre most bizonyára mindenki elfeledkezik majd erről, ugyanis húga a napokban elkövetett egy óriási divatbakit, amelyet a közelben járó paparazzók meg is örökítettek.

A 21 éves Eugénia hercegnő a minap szórakozni ment a barátaival és pasijával, Jack Brooksbankkel Londonban. Ehhez egy 55 fontot (kb. 19 ezer forintot) érő Top Shop ruhát, egy barna táskát és egy fekete, magasított talpú bokacsizmát vett fel. Ez önmagában még nem lett volna probléma, de a lábbeliben annyira elfáradt, hogy le kellett vennie, amikor a taxihoz mentek, és egy fekete bokazokniban lófrált az utcán, ami meglehetősen illúzióromboló a királyi család egyik tagjától.

A Daily Mail információi szerint a hercegnőnek komoly kihívás volt hazajutnia, állítólag fél órába telt, amire sikerült leintenie egy taxit. Egyúttal azt is tudni vélik, hogy szombaton Coleen Rooney is egy hasonló összeállításban jelent meg a nyilvánosság előtt. Igaz, ő inkább testszínű melltartót vett a kivágott hátú ruha alá, és nem egy fekete trikót, mint Eugénia, és a bokacsizma helyett ő egy magasított talpú szandálban tipegett.

Kié a jobb összeállítás?

A yorki herceg lányainak egyébként nincs könnyű dolguk, hiszen unokatestvérük felesége és sógornője, vagyis Katalin hercegné és Pippa Middlteton miatt igen magasan van a léc. Vilmos herceg nejének stílusáról lépten-nyomon áradozik a sajtó, a másik Middleton-lány pedig fenekével lopta be magát az emberek szívébe, de már egyre többen figyelnek oda arra is, hogy mi is feszül a híres domborulatain.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek